tisdag 28 april 2015

Mini semester

Tjo amigos.

Tog en liten tripp i helgen till en saknad vän. Min fina sambo/kombi, vän som jag bodde med från gymnasietiden ;)

Det vankades 25 års fest och de kunde jag ju inte missa! Packade in Daniel, mig själv och hundra väskor i bilen och for iväg. Det var väldigt lyckat och blev en minisemester såhär i slutet av april.

Vi åt massa god mat, spelade bowling (yes jag va bästa tjej, viktigt), strosade på stan och bara myste. Planerade dessutom in träningsledig hela söndagen så de var mökket bra tajming på denna helg. Vill tacka Linköping och födelsedagsbarnet för en lyckad happening. Nu är batteriet laddat för sista veckan med tuff träning! Nu kör vi, ända in i kaklet och så avslutar april på bästa möjliga sätt!

Kram på er!


Jepp, magen mår bra ;) det där här ovan är såndär nyttig mat från ett ställe som heter hälsofreak. Allt är lagat på sånt där bra sätt, med ekovaror och andra fina grejer. Gillart! Detta koncept får gärna öppna i Karlstad.

torsdag 23 april 2015

Lite koma

De skulle jag nog vilja kalla mitt tillstånd just nu ;)

Jag har pressat kroppen maximalt de senaste veckorna och nu börjar det verkligen ta ut sin rätt. Jag känner mig som en klumpig boll utan kraft som lixom rullar på i väntan på en vändning. Men jag gillar det ändå, den där uttömda känslan. Den har sin charm, jag vet ju dessutom att det snart vänder och dagen med stor D kommer. När jag har lätta pigga ben igen och får flyga!

I väntan på den dagen försöker jag göra allt för ökad återhämtning. Sova massor, använda kompression för ökad blodcirkulation, äta näringsrikt och speciellt den där bananen direkt efter passet och då och då unnar jag mig fotbad och fjäskar till mig fotmassage av sambon. De är lyx! Men en sak har jag inte riktigt fått kläm på än. Jag skulle behöva kontinuerlig massage. Jag har gått till Simon Karlén relativt ofta men nu är pojken bosatt i Gbg så nu står jag utan. Så nu är jakten igång efter en grym massör som har tid med mig ungefär var 10e dag. Efter de är ytterligare en pusselbit lagd i resan och vägen mot pigga ben än kortare :)

Slänger in lite bilder också, hihi. Hade en sambo & en kamera med mig under en träning här om dagen:


Torsdagskram på er!


fredag 17 april 2015

Fredag

Välkommen fredag! Som jag längtar efter dig.

Jag har något roligt att berätta för er! Anledningen till att jag inte hunnit skriva lika mycket här som jag önskat. Jag har blivit vuxen ;) hihi! Jag har fått jobb som förvaltarassistent och jag älskar det. Jag har skrivit på kontakt på 2 dagar i veckan, utöver det har jag ju kurser kvar i skolan innan jag tar examen och det allra viktigaste, bra träningspass att utföra nästan dagligen.

Så de passar mig alldeles underbart. Det är dessutom ett jobb som går hand i handsken med min utbildning och något jag drömt om att få göra. Jag är stolt och tacksam! 

Men idag är jag ledig! Har filat på c-uppsatsen nu på förmiddagen och lämnat in den för granskning. Detta ska jag fira med lunch på stan med en vän som är i stan och hälsar på, har saknat henne så mycket och längtar till lunchtid. Därefter rullar jag mot hallen och ett träningspass innan det blir mysbrallan på och fredagsfelling ON på riktigt! 

Hoppas ni alla haft en underbar vecka och njutit av alla dagar hittills, nu tar vi helg :)

KRAM
Karlstad är underbart på våren :)

söndag 12 april 2015

Att leka

Idag lekte vi höjdhopp. Sofie 24 år?  jajjamän. Lek är underbart. 

Det var mitt första pass sedan EM och dessutom efter några veckor med tyngre träning innehållande allt annat än formtoppning. Då passade det alldeles utmärkt med lite lek tycker jag. Saxade och floppade på kort improviserad ansats och njöt av det bäst jag vet, höjdhopp. Precis som när man var liten och just lekte, hittade på något oväntat, hade hiskligt kul och bara njöt, oavsett om det var dockor, hopprep, dans eller friidrott som gällde just för dagen. Lek är ju faktiskt alltid kul & lek blir jag nog aldrig för gammal för. 

måndag 6 april 2015

God påsk?

Om min påsk va mumsig?


....ja :) sådär alldeles för god, som vanligt när man åker hemöver till föräldrarna. På jul gick jag upp 3kg. Den här gången har jag inte vägt mig. Jag skippar de, det spelar ju faktiskt inte så stor roll. Jag är hel, frisk, mår gött och träningen går bra. Det däremot de spelar roll. Jag tänker att det där godiset och kakorna dessutom nu ligger och väntar på att bli extra bränsle och göra extra gott i alla veckans kommande pass. Kanske lite extra på söndag om man får önska? Då är de nämligen ÄNTLIGEN dags för höjdhopp igen. Jag längtar verkligen! 

Men innan dess är de 5 dagar med annan träning, en dag i taget, ett steg i taget, ett kliv närmare sommaren!

Kram skoogen

fredag 3 april 2015

Påsk

Vecka 3 och pass 1000 i ordningen, nää skojar såklart, men de käns som de ;)

Men nu är det påsk & dags att hoppa ur höjdhopps-bubblan för en visit i den vanliga världen. Fredagens pass är klart och imorn är det träningsledigt. Detta ska firas med en liten tripp hem till släkten. Packar in sambon i bilen och styr kosan mot total lediget. Nu ska vi inte göra många knop (inte förrän på sön när de är träning igen ;)

....de gäller ju att planera! Det är A & O i träningsvärlden, för att få ihop allt. Tränade därav ett tidigt pass idag (fredag) och planerar för ett lite senare pass på sön. På så vis har jag "lurat" till mig lite extra påskledigheten och dessutom ger jag min kropp en chans till avkoppling. Jag tror att variation är nyttigt, även i vilan. Variation och planering i ett härligt samspel, hur konstigt det än låter :)

Mums va jag ser fram emot detta, familjens påskmat & att absolut inga måsten.

GLAD PÅSK på er! Hopps den blir vårig, god och fin :)